Post by steracpaconsdmag on Mar 12, 2022 3:45:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Number Match Game - Numberama ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Number Match Game - Numberama IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu müntide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Number Match Game - Numberama 2022 version ▞▞▞
Üks seni parimaid numbrimänge. Olen otsinud sellist, mis poleks reklaame täis. See on suurepärane.
Palju keerulisem kui esimene mäng. Tunned, et jõuad kuhugi. Muutsin just oma arvustuse 5 tärni peale, sest mida rohkem mängin, seda sõltuvust tekitavam! Paljudel mängudel on ikka ja jälle samad numbrid ja seda tundub võimatu lahendada, kuid äkki hakkate nägema selle lahendamise mustrit ja tunnete, et olete tõesti midagi saavutanud.
Ärge isegi proovige seda. Proovite seda ja see ütleb teile, ei, te ei saa
Leidsin selle mängu hiljuti. Ma armastan seda. Väljakutsuv, kuid siiski lahendatav. Aitäh
Suhteliselt sõltuvust tekitav, aga ka üsna korduv. Nautige selle mängimist paljude teiste mängude hulgas. Hea kiirele aja möödujale.
Lõbus mäng, mitte liiga raske. Sobib lõõgastavaks mänguks, piisavalt väljakutset, kuid pole vaja liiga palju keskenduda
Laaditi alla juhuslikult, kuna mõnest mängust hakkab igav. See on mäng, mis tundub alguses veidi keeruline, kuid on tegelikult väga lihtne ja sarnane sudokule. Ei mingeid reklaame ega vihjeid raha kulutamiseks. Tõesti suurepärane ajatäitja.
Ikka suurepärane
Fantastiline värskendus ühele minu lemmikmõistatusest. Mulle meeldib, kui lõõgastav see on, kuid paneb sind siiski mõtlema.
Hea aja raiskaja. Pole raske, aga hea, kui tahad lihtsalt midagi, millele sa ei pea palju mõtlema.Väga lihtne. Parem kui esimene, on lisatud erinevaid viise heaga mängimiseks. Tõesti märkasin, et olen sellest mängust haaratud .. kes peab ikkagi sööma? 😂 Muuda .. andis ainult 4 tärni, sest see ei ole minu tavaline mäng, kuid see pani mind siiski mängima.
Sulle meeldib või ei meeldi. See kasvas mulle peale! Ma armastan seda! Soovin, et saaksite minna diagonaalselt.
Vinge
Head täiustused võrreldes eelmise mänguga. Juhised on palju selgemad, tasemete kaupa ülesehitamine ja erinevate valikute tegemine on hea. See on lihtne mäng, mis venitab aju piisavalt, et muuta see huvitavaks, kuid mis ei nõua ka palju mõtlemist. Olen lihtsalt muutunud natuke liiga sõltuvusse ja võib-olla pean selle mõneks ajaks kõrvale panema!
Oleks imeline, kui ma poleks viimased 2 nädalat proovinud seda mängu 2 erinevasse telefoni installida ja iga kord 97% peale kinni jäänud. Kasutu, kui ma ei saa seda tegelikult installida
Number Match Game - Numberama 棋類遊戲 qfaz
Suurepärane ja sõltuvust tekitav ajaraiskaja!
Suurepärane mäng
Väga lõbus, kui on vaja aega surnuks lüüa. Hea väljakutse
Palju täiustatud versioon originaalist! Ma hindan võimalust numbreid segada või mõned tühjendada, kui mäng muutub monotoonseks. On tore, et teid autasustatakse pärast iga võitu ja saate oma tulud pangale kanda, nii et te ei peaks oste tegema. Tegelikult pole kaebusi, lihtsalt tore, lihtne lõbus mäng, millesse eksida.
Armastan seda mängu põhjust 4xstarsi jaoks 5 asemel, et erinevalt sarja esimesest mängust tuleb asjade eest maksta.
Rakendus võiks olla palju parem, kuid mäng on lõbus.
Number Match Game - Numberama Papan dnxh
Armastuse mäng
Number Match Game - Numberama Board pii
Rohkem graafikat
Number Match Game - Numberama Lövhə hwoh
Olen mänginud esimest numbrimängu ja nende erinevate režiimide tõttu oli seda väga raske maha jätta. See teine versioon on sellele kindlasti uue värvikihi kandnud, mis on minu sõltuvuse taaskäivitanud. Minu tagasiside arendajale, mul on suuremad sõrmed ja mõnikord vajutan kogemata ülemisi nuppe, nagu taaskäivitamine või tagasivõtmine, mis muutub tüütuks. Kui puhvrit oleks veidi rohkem, aitaks see neid juhuslikke puudutusi ära hoida.
See on eelmise täiustatud versioon. Sellel on uued funktsioonid, mida ma mõistsin, et ma tegelikult tahtsin, näiteks võimendused ja vahekaartide kuvamine, kui mõni kaugel olev number on vastekandidaat. Ma ei mäleta, kas sellel on kunagi reklaame olnud, kuid kui oli, oli see dollarit väärt odav uuendus. Toetan arendajat selle eest 5 dollari eest, suurepärane töö. Hoiab mind edasi ja ma saan natuke rõõmsat tantsu, kui saan selgeks taseme või pika pusle.
Seni hea
Lõbus, kuid liiga palju reklaame.
Tank 1990: Stars Battle Defense War Ace Hero არკადული cyf
Lae Numberzillale) APK 4.5.0.0 poolt ... Number Games loodud arendaja meeskond LiftApp LLC sisse žanri Lauamängud.
Mängisin 3 kiiret ja lühikest proovimängu a! Kuid see töötas hästi – kui alustasin "päris" mängu 1-18, hakkas pärast mõne rea puhastamist kordama identseid ridu. Taaskäivitasin paar korda, kasutades samu 'käivitusnumbreid' ja see kordus, siis tegin mitu kontrolli ja sain sama numbrijada üle kuulutuse, kuni mul oli mitu sama jada rida, mis siis, kui otsustasin, et pean sa tead.
Ma tunnen puudust värvikombinatsioonide kasutamisest, nagu see oli esimeses mängus. Värskenda; pole midagi, tähelepanuta jäeti väike seadete nupp. Redigeerimine 2; Sain teatisi, et teie, arendaja, vastasite kaks korda, kuid neid ei paista kusagilt ilmuvat. Ikka tänulik, aitäh! VÄRSKENDUS: abi küsides ei saa vist vihje värvi muuta? Mul on teatud tingimustes raskusi selle kollase värvi leidmisega (kui on pime, näiteks madala heledusega). annaksin 5 tärni :-)
Number Match Game - Numberama Da tavolo kvbx
Ma armastan seda. See on parem kui numbrid üks selle poolest, et kui kriipsutate maha kõik terves reas olevad numbrid, siis rida kaob, nii et te ei pea ühe numbri leidmiseks mööda lõpututest valmis ridadest mööda kerima.
Proovis uuesti. Nagu ma mainisin, meeldib mulle tasemete kontseptsioon, aga ka võimalus mängida kiiret mängu. Tahtsin just teada, kas saaksite lisada viisi, kuidas näha, mitu korda me abi kasutame? Ehk statistikas?
Armastan numbreid, seega tundub, et mulle meeldiks see mäng.. aga ma arvan, et see on ilmselt siiski lõbus, lihtne, igavust lahendav mäng\harjutus ka keskmisele numbriapaatsele Joe'le (Jane). pead vist ise proovima!!! 😜
Just algab. Mulle meeldib, aga raske aru saada. Proovib edasi. Võib-olla hiljem parem.
see on ok
Lihtsalt piisavalt väljakutseid esitav, kuid mitte nii raske, et sa ei suuda edasi liikuda. Kindel lõõgastav mäng.
Mängujuhised peavad olema selgemad.
Paigutus on lihtsustatud, mis mulle meeldib, mängimine on sujuv ja ei ole täis reklaame, mis on hämmastav. Miinus üks tärn tuleneb sellest, et jäin pidevalt lõpmatusse ahelasse ja sain aru alles siis, kui oli juba hilja. Hea mäng siiski
See on lahe, aga ma pole kindel, kas see meeldib mulle sama palju kui esimene.
Palju nalja. Mulle meeldib, et see paneb mind ette mõtlema. Soovin, et see ei kustutaks täidetud ridu. Mulle meeldib edusamme näha.
Ma tõesti naudin puslesid. Need võivad muutuda väga pikaks ja hirmutavaks, kuid mulle meeldivad väljakutsed!
Täiesti sõltuvuses sellest. Kui mul oleks 1 soovitus, tuleks tühjadest veergudest lahti saada, nagu see kustutab tühjad read
Suurepärane juhuslik loogikamäng. Numbritega seotud mõistatustega on mitmesuguseid raskusi. Saate lubada ka mõningaid võimendusi. Lahe mäng aju venitamiseks.
Väga hea!!! Pole kindel, mis puudu on
Väljakutsuv. Esmamulje on, et see on üsna lihtne, kuid nõuab potentsiaalsete kombinatsioonide ja strateegia väljaarvutamist. Mulle väga meeldib, et pole tüütuid reklaame!
Halb persemäng. Väga soovitatav igas vanuses. Kasvatage oma meelt, tehke midagi uut ja produktiivselt rahuldust pakkuvat.
Ma armastan seda mängu, kuid olen veidi ärritunud, et kaotan kogutud mündid iga kord, kui toimub värskendus või mäng suletakse, mängides vähemalt režiimi koostajaga. See on ainus "taseme" tüüp mängus, mida ma mängin, nii et ma pole kindel, kas ka teised seda teevad.